Per què Barney&co?

Som una companyia dinàmica, responsable, eficient i compromesa 100% amb el medi ambient.
Més de 20.000 clients ens avalen.

Apostem per un desenvolupament professional basat en la formació, la innovació, la creativitat i sobretot en el teu talent i capacitat.

El nostre compromís amb tu implica construir una relació justa basada en la confiança, el compromís mutu, valors compartits i amb una idea clara: si no guanyem tots, no val la pena el viatge.

Treballem directament amb més de 10 companyies elèctriques i a més oferim solucions d’eficiència energètica claus en mà en qualsevol part del territori espanyol.

 

ET BUSQUEM A TU, VOLS SUMAR-TE A BARNEY&CO?

Únete a Barney and Co
  • Creixement: Fem nostres les teves metes i posem els mitjans necessaris perquè aprenguis i desenvolupis les teves capacitats.
  • Equilibri: Decideix el teu ritme al qual t’impliques en el projecte. En Barney&co creiem que és fonamental que puguis conciliar el teu temps d’acord amb tots els aspectes de la teva vida.
  • Compromís: Volem una relació a llarg termini i això no es pot forjar sense un compromís previ per les dues parts, des de la transparència, l’honestedat i la igualtat.
  • Oportunitat: Col·labora amb nosaltres i suma’t a la nostra revolució. T’oferim l’oportunitat de construir el teu propi negoci i créixer amb nosaltres.
  • Diversitat:  Treballem directament amb les principals companyies elèctriques i posem a la teva disposició milers d’ofertes i serveis de manera fàcil i senzilla perquè puguis vendre més i millor.
  • Innovació tecnològica: Treballem en un entorn molt competitiu, on la innovació i el desenvolupament tecnològic marquen la diferència. A Barney&co apostem per això i desenvolupem solucions tecnològiques úniques i diferenciades en el sector.

ENVIA’NS LES TEVES DADES DE CONTACTE

Si tens il·lusió i ganes de formar part d’un equip en el sector energètic, envia’ns el teu currículum en format PDF utilitzant el formulari:

× ¿En que podemos ayudarte?